Massatge

El massatge es remunten a fa més o menys 3000 anys, en  Xina, Egipte,  Grècia i des de llavors evoluciona paral·lel a l'evolució humana, adaptant-se a les característiques i necessitats de cada pacient.
El massatge va ser una de les primeres terapias terapèutiques utilitzada  contra el dolor. És tan antiga com l'existència dels éssers vius que de forma instintiva es portaven la mà i es fregaven o pressionaven amb fermesa la zona adolorida per alleujar el dolor o molèstia.
Fins a arribar al massatge que coneixem en l'actualitat com "Quiromassatge" adaptació de diverses combinacions d'exercici i massatge, de tècniques i facultats que avui en dia demostren la seva efectivitat a nivell nerviós i sensorial, causant sobre el pacient una sensació de  Relaxació, Armonia i Pau. Som especialistes en la tècnica del "Massatge" a Terrassa
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei, en funció dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí .